Proces

Het bezitten van de competentie om in te spelen op proces, verantwoordelijkheden en omstandigheden

Aanbod

Proces

Om een effectieve architect te zijn is duidelijkheid over proces en verantwoordelijkheden nodig. Ook situationeel inspelen op omstandigheden is een belangrijke competentie van de architect. De Solventa Academy biedt procesgerichte tracks aan op het gebied van onder andere Kaders handhaven, Informatieplanning, TOGAF® en GEA.
De verschillende tracks bestaan uit meerdere modules. Deze modules kunnen eventueel ook afzonderlijk gevolgd worden.

Proces

GEA voor enterprise architectuur

Behoefte aan een aanpak voor het oplossen van bedrijfsvraagstukken die niet voorschrijft maar ondersteunt en echt aansluit op je organisatie? Op zoek naar een methodische inrichting van de enterprise architectuurfunctie?

Bekijk track

Proces

STEP voor informatieplanning

Moeite om grip te houden op veranderprogramma’s? Lastig om een informatieplan op te stellen dat volledig aansluit bij de visie en doelen van het senior management?

Bekijk track

Proces

Agile architecture

Hoe wendbaar is jouw organisatie? Lopen IT projecten standaard uit? Is dat de schuld van de business of van IT? Leer als architect beide partijen te helpen.

Bekijk track

Proces

TOGAF®

Wil je je certificeren op de architectuurmethode TOGAF®, of wil je TOGAF® kennen en doorgronden om je aanpak verder te ontwikkelen?

Bekijk track

Proces

Methoden en Raamwerken

Ben je op zoek naar de best passende methode voor jouw organisatie? Of wil je juist de kracht van verschillende methoden combineren?

Bekijk track

Proces

Kaders handhaven

Wil je kaders en principes beter leren handhaven? Wil je als architect meer bereiken in de toepassing van jouw architecturen?

Bekijk track

Proces

Kaders verbinden

Wordt je als architect wel op het juiste moment en over de juiste onderwerpen betrokken? Weet je welke andere processen in je organisatie door jou kunnen of moeten worden ondersteund?

Bekijk track