Over ons

Verbindend, Onafhankelijk, Praktisch, Thought leader

  • Onze missie
  • Onze visie
  • Partners

Ons team

Een team docenten

De Solventa Academy bestaat uit docenten die hun sporen hebben verdiend in het vakgebied. Thought leaders op het terrein van business architectuur en informatie architectuur

Docent

Albert Garrelds

Bedrijfskundige, Strateeg, Docent. Ervaren in het samenstellen van teams van architecten en het coachen van architecten. Focus op Proces en Gedrag en het verbeteren hiervan.

Bekijk LinkedIn

Architect / Docent

Floris Gremmen

Architect met brede ervaring op het gebied van Inhoud, Proces en Gedrag. Verzorgt binnen de Solventa Academy de BIZBOK trainingen. Begeleidt en ondersteunt de architecten van Solventa in hun Personal Branding.

Bekijk LinkedIn

Architect / Docent

Jules de Ruijter

Een van de partners van Solventa en grondlegger van de methode STEP. Begeleidt en ondersteunt de architecten van Solventa in de uitvoering van hun werkzaamheden en de ontwikkeling van hun competenties. Deelt deze ervaringen nu via de Solventa Academy.

Bekijk LinkedIn

Architect / Docent

Paul van Streun

Creatief, nieuwsgierig, inspiratie en innovatie. Verbinder met brede ervaring in architectuur, programmamanagement, projectleiding, business analyse, requirements engineering en software design in complexe organisaties. Heeft zich ontwikkeld tot creatief vormgever van architectuur-visualisaties.

Bekijk LinkedIn

Architect / Docent

Rob Stovers

Rob Stovers is een ervaren enterprise- en informatiearchitect. Hij brengt samenhang, structuur en overzicht bij het oplossen van complexe organisatie- en informatievraagstukken in dynamische omgevingen. Door zijn ruime ervaring in diverse rollen spreekt hij de taal van bestuurders, maar ook die van architecten, analisten en ontwikkelaars.

Bekijk LinkedIn

Architect / Docent

Roel Wagter

Gepromoveerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen op het gebied van Enterprise Architecture. Founding father en eerste auteur van de internationaal bekende methode Dya r (Dynamic Enterprise Architecture). Initiator van General Enterprise Architecture (GEA), inmiddels bekend als eerste exponent van de zgn. third wave of architecture.

Bekijk LinkedIn

Architect / Docent

Remke Rutgers

Communicator, Facilitator, Trainer, Verbinder. Combineert grondige technische kennis met de vaardigheid om complexe zaken op een eenvoudige manier uit te leggen. In staat om technische ontwikkelingen te duiden en nieuwe ontwikkelingen in hun juiste context te plaatsen.

Bekijk LinkedIn

Leer ons kennen

Wij komen graag met u in contact

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens leest u in onze privacy statement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.