Inhoud

Inhoudelijke kennis als basis voor het succesvol toepassen van architectuur

Aanbod

Inhoud

Door inhoudelijke kennis van het vakgebied architectuur je eigen te maken creëer je een basis voor het succesvol toepassen van architectuur. De Solventa Academy biedt inhoudelijke tracks aan op het gebied van onder andere Visualisaties, BIZBOK, Archimate en Business Processen.
De verschillende tracks bestaan uit meerdere modules. Deze modules kunnen eventueel ook afzonderlijk gevolgd worden.

Inhoud

CBA-BIZBOK

Breng je kennis en vaardigheden als bedrijfsarchitect naar een hoger niveau. CBA-BIZBOK bevat state-of-the-art methoden en technieken en wordt beheerd door een actieve community.

Bekijk track

Inhoud

GEA & STEP

Je hebt een visie op de verandering of ontwikkeling van de organisatie en die visie wil je realiseren. Dat wil je vanzelfsprekend doen in samenhang […]

Bekijk track

Inhoud

Bedrijfsarchitectuur

Ook ontdekt dat de stap van strategie naar techniek te groot is en dat IT niet altijd doorgrondt hoe hierin te ondersteunen? Dan heb je ontdekt dat bedrijfsarchitectuur een tussenstap met toegevoegde waarde is.

Bekijk track

Inhoud

Informatiearchitectuur

Waar begint en waar eindigt het vakgebied van de informatiearchitect? Wil je die all-round informatie architect zijn die de details kent?

Bekijk track

Inhoud

Gegevensmanagement voor gemeenten

De hoeveelheid gegevens die we gebruiken neemt dagelijks toe. We moeten én willen het omgaan met gegevens ook steeds anders organiseren. Leer hoe de afbakening en invulling van gegevensmanagement zich ontwikkelen.

Bekijk track

Inhoud

Design thinking & business Architectuur

Zoekt u een frisse benadering voor uw business architectuur vraagstukken? Wordt u uitgedaagd om binnen enkele dagen een architectuur op te zetten en weet u niet waar te beginnen? Worstelt u met de snelheid van de agile teams? Wilt u een (solution) architectuur opzetten zoals een designer dat doet. Schrijf u dan nu voor de cursus Design thinking.

Bekijk track

Inhoud

ArchiMate 3.0®

Sinds we met elkaar dezelfde standaard hanteren voor afbeeldingen werken we beter met elkaar samen. Door hergebruik kunnen we sneller een oplossing vanuit verschillende invalshoeken in een plaatje weergeven.

Bekijk track

Inhoud

Principes

Bereik je met je principes niet altijd je doel? Handhaven van kaders en principes begint bij het goed opstellen ervan.

Bekijk track

Inhoud

Business Processen

Wil je méér dan meepraten over processen en doorgronden hoe de essentie van processen in beschrijving en modellering gestalte krijgt?

Bekijk track