Methoden en Raamwerken

Architectuur heeft zich als vakgebied de laatste jaren sterk ontwikkeld. Diverse doordachte methoden en raamwerken voor architectuur zijn ontwikkeld en kennen vaak mogelijkheden tot certificatie. Er lijkt geen ruimte meer te zijn voor de methode ‘ervaring’. Dat is niet helemaal terecht. Immers, de methoden zijn ontworpen in een specifieke context, soms voor een specifiek probleem. De architect heeft behoefte aan een brede aanpak die steun geeft en ruimte laat. Vergaar de kennis om de methode of juist het raamwerk af te stemmen op de context in jouw organisatie. Leer niet alleen over bekende en onbekende methoden en raamwerken, leer ook cherry picking.

na deze track:

De track Methoden en Raamwerken bestaat uit de volgende modules;

Meer weten?

Wenst u nadere informatie over de track en/of bijbehorende modules? Neem dan contact op met Solventa Academy via 030 602 82 80 of stuur een email naar jan.de.harder@solventa.nl.

NB! Deze training is niet ingeroosterd. We plannen deze training graag persoonlijk met u in. We verzorgen deze training aan groepen en op individuele basis. Informeer naar de mogelijkheden via 030 602 82 80.

Duur

4 dagen
(data in overleg)

Locatie

Nieuwegein
Inhouse

Docenten

Rob Stovers
Remke Rutgers

Trefwoorden

architectuur
methoden
overzicht
samenstellen
cherry-picking
optimaliseren

Prijs

€ 1900,-

Alle tracks