Gedragsvoorkeuren

Tijdens deze track krijg je meer inzicht in je eigen gedrag en het gedrag van de ander. Je leert te anticiperen waardoor je meer ontspannen en/of met meer succes met diverse mensen in diverse situaties prettig en succesvol kan omgaan
Hoewel wij een sterke focus hebben op het gedrag is het zeer zeker niet de bedoeling jou op welke wijze dan ook te veranderen (kunnen en willen we ook helemaal niet!). Wij geloven dat door leren van andere perspectieven jij automatisch dat gedrag kiest wat voor jou én je omgeving het beste is. Graag dragen wij jou verschillende samenhangende perspectieven aan.

Als architect of manager heb je inzicht en overzicht over jouw bedrijfskundige vakgebied. Het succes dat je behaalt hangt echter niet alleen af van jouw vakgebied maar vooral ook van de samenhang met andere, mogelijk voor jou wat onbekendere, vakgebieden. Dit is precies waarop wij de focus hebben. Inzicht geven in diverse relevante vakgebieden en hoe je met deze rekening kunt houden om zelf nog beter te presteren.

Na deze track:

De track Gedragsvoorkeuren bestaat uit de volgende modules;

Meer weten?

Wenst u nadere informatie over de track en/of bijbehorende modules? Neem dan contact op met Solventa Academy via 030 602 82 80 of stuur een email naar jan.de.harder@solventa.nl.

NB! Deze training is niet ingeroosterd. We plannen deze training graag persoonlijk met u in. We verzorgen deze training aan groepen en op individuele basis. Informeer naar de mogelijkheden via 030 602 82 80.

Duur

2 dagen, 1 dagdeel per week
(data in overleg)

Locatie

Nieuwegein
Inhouse

Docenten

Albert Garrelds

Trefwoorden

persoonlijkheid
interactie
communicatie
verbetering
ontwikkeling
individu
groep
bedrijfskunde

Prijs

op aanvraag

Alle tracks