GEA voor enterprise architectuur

GEA helpt organisaties om integraal en vanuit een bedrijfskundig perspectief de juiste oplossingen te vinden voor bedrijfsvraagstukken. We behandelen in de opleiding drie aspecten van enterprise architectuur: het oplossen van bedrijfsvraagstukken, het inrichten van de enterprise architectuurfunctie en het meten van de volwassenheid van de enterprise architectuurfunctie. Leer op elk van deze onderdelen GEA te gebruiken. Leer van onze praktijkervaringen en doe zelf ervaring op in een casus. Stel jezelf in staat om in je eigen organisatie technieken uit GEA toe te passen. Ontdek dat door het werken volgens de GEA benadering er betere en meer gedragen oplossingen voor bedrijfsvraagstukken ontstaan. De opleiding is de voorbereiding op het examen om gecertificeerd ‘General Enterprise Architect’ te worden.

na deze track:

De track Enterprise architectuur met GEA bestaat uit de volgende modules;

Meer weten?

Wenst u nadere informatie over de track en/of bijbehorende modules? Neem dan contact op met Solventa Academy via 030 602 82 80 of stuur een email naar jan.de.harder@solventa.nl.

NB! Deze training is niet ingeroosterd. We plannen deze training graag persoonlijk met u in. We verzorgen deze training aan groepen en op individuele basis. Informeer naar de mogelijkheden via 030 602 82 80.

Duur

3 dagen
(data in overleg)

Locatie

Nieuwegein
Inhouse

Docenten

Roel Wagter
Rob Stovers

Trefwoorden

vraagstuk
zingeving
vormgeving
architectuurfunctie
oplossingsrichting
enterprise architectuur
assessment

Prijs

€ 1800,-

Alle tracks