Business Processen

Business Processen vormen de aderen van elke bedrijfsvoering. De waarde van een bedrijf vloeit door de processen. Elke architect zal de processen op zijn minst moeten begrijpen, en procesbeschrijvingen moeten kunnen lezen. Ook als ze niet als proces, maar als zaak of als bedrijfsregels zijn gemodelleerd. Voor de architect van de digitale transformatie is dit begrip zelfs onmisbaar en zal de architect er niet aan ontkomen om de processen, zaken en regels zelf op hoofdlijnen te ontwerpen. In deze training krijg je gereedschap mee om bedrijfsprocessen in al hun verschijningsvormen te lezen, te begrijpen en op hoofdlijnen te ontwerpen.

na deze training:

De track Business Processen bestaat uit de volgende modules;

Meer weten?

Wenst u nadere informatie over de track en/of bijbehorende modules? Neem dan contact op met Solventa Academy via 030 602 82 80 of stuur een email naar jan.de.harder@solventa.nl.

NB! Deze training is niet ingeroosterd. We plannen deze training graag persoonlijk met u in. We verzorgen deze training aan groepen en op individuele basis. Informeer naar de mogelijkheden via 030 602 82 80.

Duur

2 aaneengesloten dagen
(data in overleg)

Locatie

Nieuwegein
Inhouse

Docenten

Jules de Ruijter

Trefwoorden

BPM
BPMN
CMMN
BRM
ODM
DMN
SVBR

Prijs

€ 950,-

Alle tracks