Agile architecture

Agile is overal om ons heen. Op lagere scholen wordt de agile methode Scrum onderwezen en Scrum wordt toegepast in de zorg.  Maar wat is de rol van architectuur in Agile omgevingen? Werk je als architect nu in, samen of misschien wel tegen het agile team ?

In deze track staan we stil bij de rol van de architect in agile methoden als Scrum en voorlopers daarvan zoals Lean. Leer hoe agile methoden en architectuur elkaar kunnen versterken door ze op tactisch en strategisch niveau te verankeren in de organisatie. Begrijp waarom meer recente agile methoden als SaFe, Large Scale Scrum en Spotify juist architectuur en governance toevoegen aan hun methoden.

Wendbare organisaties ontstaan niet alleen uit een bottom-up benadering vanuit de agile hoek, maar ook vanuit een strategisch top-down benadering.  De architect die denkt in voorzieningen, street-smart IT en multimode-architecturen is voorbereid op een agile invulling van de bedrijfsdoestellingen.

Na deze track:

 

De track Agile architecture bestaat uit de volgende modules;

Meer weten?

Wenst u nadere informatie over de track en/of bijbehorende modules? Neem dan contact op met Solventa Academy via 030 602 82 80 of stuur een email naar jan.de.harder@solventa.nl.

Duur

2 dagen
10 en 11 april 2019

Locatie

Nieuwegein

Docenten

Ronald Streekstra

Trefwoorden

agile
ontwikkelpoces
bottom-up
top-down
wendbaar
grootschalig

Prijs

€ 1.250,-

Alle tracks