Inschrijven

Een uitgebalanceerd pakket van opleidingen gericht op het versterken van inhoud, proces en gedrag

Aanbod

We bieden u een uitgebalanceerd pakket van opleidingen aan op het gebied van business architectuur en informatie architectuur. We kiezen daarbij voor samenhang tussen inhoud, proces en gedrag. Onze opleidingen bestaan uit tracks met daarin meerdere modules. Deze modules kunnen eventueel ook afzonderlijk gevolgd worden.

Gedrag

Bestuurlijke Sensitiviteit

Ontwikkel je antenne voor omgevings- en bestuurlijke sensitiviteit en hanteer succesvol de belangentegenstellingen binnen jouw organisatie.

Bekijk track

Inhoud

GEA & STEP

Je hebt een visie op de verandering of ontwikkeling van de organisatie en die visie wil je realiseren. Dat wil je vanzelfsprekend doen in samenhang […]

Bekijk track

Inhoud

Gegevensmanagement voor gemeenten

De hoeveelheid gegevens die we gebruiken neemt dagelijks toe. We moeten én willen het omgaan met gegevens ook steeds anders organiseren. Leer hoe de afbakening en invulling van gegevensmanagement zich ontwikkelen.

Bekijk track

Inhoud

Design thinking & business Architectuur

Zoekt u een frisse benadering voor uw business architectuur vraagstukken? Wordt u uitgedaagd om binnen enkele dagen een architectuur op te zetten en weet u niet waar te beginnen? Worstelt u met de snelheid van de agile teams? Wilt u een (solution) architectuur opzetten zoals een designer dat doet. Schrijf u dan nu voor de cursus Design thinking.

Bekijk track

Gedrag

Openhartigheid

Waarom doen mensen wat ze doen en doen ze niet wat ze wel zouden moeten doen? Kunnen organisatie en drijfveren van mensen tot beider voordeel afgestemd worden.

Bekijk track

Gedrag

Gedragsvoorkeuren

Ben je in staat om je gedrag, afgestemd op jezelf en je omgeving, bewust en doeltreffend te kiezen? Weet je hoe organisaties functioneren?

Bekijk track

Gedrag

Succesvolle architectuur

Als architect ben je op zoek naar samenhang. Ook samenhang tussen je rol en je gedrag? En samenhang tussen bijvoorbeeld methode en je gedrag?

Bekijk track

Inhoud

ArchiMate 3.0®

Sinds we met elkaar dezelfde standaard hanteren voor afbeeldingen werken we beter met elkaar samen. Door hergebruik kunnen we sneller een oplossing vanuit verschillende invalshoeken in een plaatje weergeven.

Bekijk track

Inhoud

Bedrijfsarchitectuur

Ook ontdekt dat de stap van strategie naar techniek te groot is en dat IT niet altijd doorgrondt hoe hierin te ondersteunen? Dan heb je ontdekt dat bedrijfsarchitectuur een tussenstap met toegevoegde waarde is.

Bekijk track

Inhoud

CBA-BIZBOK

Breng je kennis en vaardigheden als bedrijfsarchitect naar een hoger niveau. CBA-BIZBOK bevat state-of-the-art methoden en technieken en wordt beheerd door een actieve community.

Bekijk track

Inhoud

Informatiearchitectuur

Waar begint en waar eindigt het vakgebied van de informatiearchitect? Wil je die all-round informatie architect zijn die de details kent?

Bekijk track

Contact

Interesse in een intake of opleiding?

030 - 602 82 80